ET UNIVERS FOR MENTAL SUNDHED

Det Mentale Univers er skabt for, at gøre det nemmere for dig som behandler, vejleder m.m, at drive selvstændige virksomheder, samt gøre det nemmere for klienter, at finde den rette behandler/vejleder ved kun at skulle lede ét sted.

På DetMentaleUnivers.dk samler vi behandlere inden for mental sundhed. Så om man er til de kliniske, de alternative eller spirituelle former for behandlinger, så kan de findes her.

Som behandler kan vi hjælpe dig, så du får din egen mini- hjemmeside med bookingsystem, betalingssystem samt markedsføring via din virksomhedsprofil på DetMentaleUnivers.dk. Så du får mere tid til dine klienter.

Som klient tilbyder vi her et univers af behandling- og vejledningsmuligheder. Hos os er ingen former “forkerte”, det handler om hvad der virker for dig og med et univers af forskellige behandlingsformer og sessioner, så kan du uden tvivl finde den form der passer til dig.

 

Vores formål med Det Mentale Univers er først og fremmest at være en platform der er bindeled mellem behandler/vejleder og klienten – en let og nem løsning for alle. Dernæst er vores formål også at mindske den kløft der er mellem såkaldt alternativ/spirituel behandling og klinisk behandling. Samt skabe fokus og mulighed for, at alle behandling- og vejlednings traditioner kan bruges både hver for sig, men også sammen. Formålet er at skabe et univers, hvor der er plads til alle inden for mental sundhed, uanset om man er psykolog, clairvoyant, healer, kropsterapeut eller coach mv. Vigtigst er nemlig at alle mennesker kan få let adgang til- og har mulighed for at finde rette behandler, for at værne om deres mentale sundhed.

Det Mentale Univers’ formål er at skabe et univers hvor det er lige så almindeligt at dyrke sin mentale sundhed, som sin fysiske sundhed.

Tak fordi du er en del af Det Mentale Univers,
fordi alle har fortjent et liv med et sundt sind.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om Det Mentale Univers
Det Mentale Univers er en platform der skaber bindeled mellem behandlere og klienter. Det Mentale Univers’ formål er at skabe et univers, hvor det er helt naturligt og almindeligt at dyrke sin mentale sundhed og hvor alle mennesker let kan få adgang til- og har mulighed for at finde rette behandler, for at værne om deres mentale sundhed.

Copyright @ 2024 Detmentaleunivers.dk Alle rettigheder forbeholdt.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.